3a divisió FEF

Només queda rematar-ho

3a divisió FEF. El Peralada rep aquesta tarda el Castelldefels (18.30h) sabent que una victòria li assegura la classificació per disputar el ‘play-off’ d’ascens per segona vegada a la història

Avui és un dia marcat en vermell al calendari del municipal de Peralada. El conjunt xampanyer disputa el partit avançat de la 28a jornada de lliga contra el Castelldefels (18.30 h). Però el d’avui no és un partit qualsevol. La gran temporada que ha signat l’equip de Miquel Àngel Muñoz i Àlex Marsal es pot corroborar amb un dia de somni, ja que els alt-empordanesos saben que si aconsegueixen la victòria s’asseguraran la classificació per disputar el play-off d’ascens a 2a divisió FEF. Una fita que el club ha estat perseguint els últims anys i que sempre s’havia escapat per ben poc, però que ara ja és al sac gràcies als vuit punts de marge respecte el sisè i el setè classificats, el Girona B i la Muntanyesa, quan només queden tres jornades per disputar-se. Només queda posar-hi el llaç i certificar l’èxit, i la tarda d’avui sembla l’escenari ideal perquè el Peralada rep la visita d’un Castelldefels que pràcticament no s’hi juga res, ja que, tot i mantenir alguna mínima possibilitat matemàtica de jugar el play-off d’ascens, ho té pràcticament impossible.

La bona dinàmica del conjunt xampanyer, que només ha perdut un dels últims onze partits i que no perd a casa des del mes d’octubre contra el líder, l’Europa (1-2), és un motiu més per creure-hi. En cas d’aconseguir avui la victòria i certificar la classificació, el Peralada disputaria el play-off d’ascens per segona vegada en la seva història, després de jugar, quan era el filial del Girona, el curs 2016/17, el play-off d’ascens a l’antiga 2a divisió B, que, tot i no acabar amb èxit, finalment va servir per aconseguir l’ascens als despatxos.

3a divisió FEF
AVUI
18.30
Peralada-Castelldefels
DEMÀ
11.45
FE Grama-San Cristóbal
11.45
Tona-Sants
12.00
Vilafranca-Badalona
DIUMENGE
12.00
Muntanyesa-Vilassar
12.00
Girona B-Sant Andreu
12.00
Europa-L’Hospitalet
12.00
Pobla Maf.-Rapitenca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)