El Peralada perd a casa i haurà d’esperar certificar l’accés al ‘play-off’

El Peralada ha perdut a casa contra el Castelldefels (1-2) el partit avançat de la propera jornada de tercera FEF. Els de Miquel Àngel Muñoz podien classificar-se de manera matemàtica per jugar el play-off d’ascens però hauran d’esperar per poder-ho celebrar. Els de l’Alt Empordà no perdien a casa des del 23 d’octubre però un doblet d’Eslava ha deixat en un no res la diana de Llorenç Busquets. Tot i jugar amb un més els últims 20 minuts, els peraladencs no han tingut el seu dia a nivell ofensiu, sobretot, en el segon acte.

La primera part ha estat igualada però ha acabat amb avantatge del Castelldefels, que ha aprofitat bé una de les poques ocasions que ha tingut. La primera aproximació ha estat comandada per Palacios, que ha provat un xutàs creuat amb l’esquerra que ha sortit llepant el pal del porter visitant (4’).

El Castelldefels ha avisat amb una primera arribada de Gerbolés (17’), però poc després Eslava si ha estat encertat aprofitant una pentinada que ha fet passar l’esfèrica per damunt d’Aroca. El Peralada ha intentat reaccionar a la diana rival i Llorenç busquets ha fet treballar Antonell amb un bon xut (26’). Si primer ha estat el porter qui ha evitat el gol, en el 34’ ha estat el travesser qui s’ha topat amb un gran llançament de Dani Gómez (34’), en la penúltima gran ocasió xampanyera del primer acte. I és que, Llorenç Busquets just abans que el col·legiat xiulés la fi donant una gran dosi de confiança als de Miquel Àngel Muñoz.

En la segona part, el Castelldefels s’ha pogut avançar de seguida per segona vegada i ja no desaprofitaria l’ocasió per endur-se els tres punts. De nou, Eslava s’ha endut una pilota dividida i ha creuat la rematada estavellant la pilota amb el pal. Ell mateix ha caçat el refús per fer l’1-2 que seria definitiu (57’).

Els de Miquel Àngel Muñoz han vist la llum en el 68, quan l’àrbitre ha expulsat Carlos Cano per una dura entrada sobre Sergi Romero però ni amb un més els de l’Alt Empordà han pogut, com a mínim, igualar el duel. Marc Nierga ha tingut alguna arribada tímida però no era el dia d’un Peralada que desaprofita el primer match ball per classificar-se pel play-off d’ascens a segona FEF.