3a divisió FEF

Els rivals ofereixen una vida ‘extra’

El Girona B va perdre en l’última jornada de lliga al camp del Badalona (2-1) i pràcticament va dilapidar les opcions que tenia d’accedir al play-off d’ascens. A falta de nou punts per jugar, els d’Axel Vizuete han vist com l’empat del San Cristóbal contra la FE Grama el divendres (2-2) li ha donat una vida extra per apropar-se a només tres punts de l’objectiu quan en faltaran sis per disputar-se. El pitjor de tot? Un calendari terrible per als gironins que s’enfrontaran avui al Sant Andreu, el segon en la taula que encara opta al títol, a Riudarenes (12h); la setmana vinent visitaran l’Hospitalet, actualment en play-off, en cinquena posició; i tancaran la lliga a casa de nou contra el cuer, el Vilassar. L’esperança és l’últim que es perd.

El Sant Andreu arriba a terres gironines amb moltes baixes després de rebre un cop dur en el darrer partit i perdre el lideratge (una posició que dona l’ascens directe) en l’afegit del derbi barceloní contra l’Europa (1-1). Els de Xavi Molist volen seguir pressionant als escapulats (amb dos punts més) i un partit complicat al Nou Sardenya contra l’Hospitalet a la vista (12h).

Precisament aquests duels directes i extremadament igualats són els que revifen la flama dels blanc-i-vermells, que saben que no tenen marge d’error.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)