El Peralada perd al camp de la Rapitenca (2-1)

Després d’assegurar-se la classificació per al play-off, el Peralada ha perdut aquesta tarda al camp de la Rapitenca (2-1), que s’està jugant la vida per aconseguir la permanència i que, amb els tres punts d’avui, surt de la zona de descens a l’espera de la resta de resultats de la jornada.

Els xampanyers han començat el partit dominant la possessió, però els ha faltat encert en els metres finals per arribar a gaudir d’ocasions clares de gol. En canvi, la Rapitenca ha aprofitat un córner per marcar l’1-0 amb un remat de cap d’Andy (34’). A més, just abans del descans David Aroca ha evitat el segon amb una gran aturada.

La segona part no ha començat bé pels xampanyers, perquè unes mans dins l’àrea han comportat un penal a favor de la Rapitenca. Aroca, però, ha aturat el xut d’Oribe amb una gran intervenció (59’). Arran d’això el Peralada ha començat a generar més perill i Sergi Solans, després d’un primer avís, ha marcat el gol de l’empat aprofitant una bona assistència de Joan Tomàs (71’). L’alegria, però, ha durat molt poc, i és que la Rapitenca ha marcat el 2-1 amb una diana de Dani Martínez en un xut creuat.