3a divisió FEF

El Girona B i el Peralada acomiaden la lliga regular

La lliga regular a tercera divisió arriba a la seva fi. Els dos conjunts gironins jugaran a les 12 del migdia l’última jornada, la 30, de la competició. El Girona B ja sap que serà el darrer de la temporada contra el Vilassar de Mar, ja que l’equip va perdre el tren de la promoció d’ascens. Els barcelonins arriben a la cita amb l’obligació de guanyar per intentar aconseguir la permanència.

Per altra banda, el Peralada, que ja sap que és equip de play-off matemàticament, rebrà al Sants, equip descendit i cuer de la competició. Els de Miquel Ángel Muñoz, a diferència del filial gironí, té la possibilitat d’escalar posicions fins a la tercera plaça. Fet a tenir en compte en la promoció d’ascens a segona FEF. L’Hospitalet, quart amb 48 punts, els mateixos que el Peralada, i el San Cirstóbal, en tercera posició i un punt més, són els rivals que hauran de seguir els de l’Empordà. El conjunt de la Feixa Llarga anirà al camp del Vilafranca i l’equip de Barcelona visitarà a la Pobla Mafumet.

Pel partit d’aquest migdia, Miquel Ángel Muñoz tindrà les baixes de Medina per una fractura a la ròtula que el mantindrà fora dels terrenys de joc en les cinc setmanes que venen, Gelma que té una petita elongació a l’abductor i Micaló i Palacíos que tenen molèsties al pubis. La resta de jugadors estan disponibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)