Més futbol

Denuncien per abús sexual Noël Le Graët

Florence Hardouin, exdirectora general de la Federació Francesa de Futbol, ha acusat l’expresident davant els tribunals laborals

Florence Hardouin, l’exdirectora general de la Federació Francesa de Futbol, va denunciar abusos sexuals i morals per part de Noël Le Graët, exdirector de la institució. Hardouin va declarar el gener passat haver rebut “insults humiliants i sexistes, comportaments inapropiats i intimidatoris, sovint relacionats amb un alcoholisme excessiu”. Un dia després va ser apartada del seu càrrec i a finals de febrer va ser acomiadada. Ha portat aquest cas als tribunals laborals i demana un seguit d’indemnitzacions que ascendeixen a la xifra de 2,5 milions d’euros.

L’exdirectiva va assegurar que no era l’única víctima i s’espera que pròximament apareguin més testimonis durant els interrogatoris policials. Le Graët va dimitir del seu càrrec el 28 de febrer després de les pressions de la ministra d’Esports francesa arran de les diverses acusacions rebudes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)