3a divisió FEF

MIQUEL ÀNGEL MUÑOZ

ENTRENADOR DEL CF PERALADA

“No tenim por contra el Sant Andreu”

“Serà un enfrontament molt complicat, però també ho serà per a ells”

“El gran patrimoni que té ara mateix el Peralada és el vestidor”

Farem les coses que ens han portat fins aquí i les intentarem potenciar

Miquel Àngel Muñoz ha portat el seu Peralada al play-off d’ascens a 2a FEF gràcies a quedar cinquens. Una gran temporada que es resumeix en 23 jornades de 30 en zona d’ascens i 49 punts gràcies a les 14 victòries i set empats. Aquest diumenge (18.05 h) juguen l’anada de la primera volta de la promoció contra el Sant Andreu, segon classificat i a qui no han aconseguit guanyar en la fase regular.

Després d’entrar en la lligueta d’ascens, quina valoració fa de la temporada del Peralada?
La temporada és magnífica. Més que per les xifres, per les sensacions que hem tingut. Hi ha hagut molts canvis en l’equip respecte a l’any passat, i hem anat de menys a més. De portes enfora hi havia dubtes, però gràcies al valor humà i esportiu de la plantilla, amb molta paciència i treball, hem fet una temporada de notable alt.
Per arribar a assolir tot això es necessita un gran grup. Com és el vestidor?
Aquest gran grup és el que ha fet possible arribar on hem arribat. Els veterans han acollit els joves i les noves incorporacions, facilitant un entorn el màxim d’agradable per al desenvolupament esportiu i humà. El gran patrimoni que té ara mateix el Peralada és el vestidor, amb l’equip tècnic inclòs, cosa que ens ha fet superar els mals moments i ens ha permès mantenir la flama viva fins a l’últim moment.
A tres jornades del final eren tercers. Quina sensació els deixa la cinquena posició?
Una mica de disgust. No podem lamentar-nos de no haver quedat quarts o tercers, la nostra regularitat ha decidit que havíem d’acabar cinquens. Pel format de la lligueta d’ascens pot ser un desavantatge, ja que la categoria està molt igualada i qualsevol eliminatòria pot anar a la pròrroga, però nosaltres estem concentrats a ser competitius en el pròxim enfrontament a 180 minuts contra el Sant Andreu.
Per què creu que han encadenat tres partits sense guanyar al final?
Per la igualtat de la lliga. Per exemple, el Sants, que ha acabat cuer, va ser el primer a guanyar l’Europa, que ha estat el campió merescudament. A un partit, tots els rivals eren competitius i tenien les seves possibilitats de guanyar. S’ha de valorar molt la regularitat que hem tingut, arribant a estar vuit partits seguits sense perdre.
El seu primer rival en el ‘play-off’ per pujar és el Sant Andreu, que ha acabat la lliga segon i ha lluitat pel títol fins al final. Quina previsió fa de l’enfrontament?
Molt complicat, però també ho serà per a ells. És un equip que no ha sigut campió per un minut, ja que anava guanyant 1-0 fins al final en el partit decisiu contra l’Europa. No han tornat a guanyar pel cop moral que això els ha suposat. És un equip històric del futbol català molt ben treballat, molt equilibrat, amb molt bones individualitats i molt contundent a les àrees. No crec que sigui decisiu el factor camp a favor seu.
En la fase regular no han aconseguit guanyar el Sant Andreu; què canviaran per fer-ho en el ‘play-off’?
Avui dia tot està molt estudiat, però el futbol és màgic. Hi haurà canvis respecte als partits de la fase regular perquè el Peralada d’avui no s’assembla en res amb el de la primera volta. A la tornada, que vam empatar, vam fer un dels millor partits de la temporada perquè la idea de joc ja començava a estar consolidada. Farem les coses que ens han portat fins aquí i les intentarem potenciar, però no tenim por d’encarar aquest repte.
Quin dels dos rivals li agradaria per a l’eliminatòria següent?
Hem d’anar pas a pas, i ara toca el Sant Andreu. No ens hem parat a pensar en això, i el San Cristóbal i l’Hospitalet són dos grans equips amb estils i terrenys de joc molt diferents i grans jugadors. Tant de bo d’aquí a quinze dies ens hàgim de plantejar contra qui ens toca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)