3a divisió FEF

El Sant Andreu, amb tot a favor

Ascens a 2a FEF. Els andreuencs s’imposen a Peralada i fan un gran pas en l’eliminatòria que es resoldrà el cap de setmana vinent al Narcís Sala

Peralada 0 Sant Andreu 1

PERALADA:Aroca, Varese (Joan Tomàs, 85’), Micaló (Espuña, 87’), Alan Baró, Sergi Romero, Palacios, Pol Gómez, Marc Gelmà (Dani Gómez, 75’), Adrià Méndez (Biel Font, 87’), Sergi Solans i Marc Nierga.SANT ANDREU:Jaime González, Méndez, Sergi Vives, Casti, Genís Blasco, Guzmán, Carreón, Iker Garcia (Maynau, 59’), Josu, Fassani (Sergi Arranz, 71’) i Albertito (Aparicio, 87’).GOLS:0-1 (82’) Josu.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.T.G.:Al local Romero; i als visitants Maynau i Sergi Domínguez.

El Sant Andreu ha donat el primer cop a l’eliminatòria contra el Peralada. Els andreuencs van aconseguir guanyar el partit d’anada a domicili, i ho tenen ara tot a favor per superar la primera volta de la fase d’ascens a segona FEF, que enfronta el segon i el cinquè classificats del grup 5 de la tercera FEF.

El partit va estar igualat, com és propi dels duels de play-off, però una gran jugada col·lectiva dels de Xavi Molist en la recta final la va culminar el veterà Josu i va avançar el seu equip.

L’eliminatòria es decidirà el cap de setmana que ve al Narcís Sala amb tot encara en l’aire, si bé agafar avantatge a domicili és un gran pas per al Sant Andreu, mentre que el Peralada sap que té un gran repte a superar si vol continuar somiant l’ascens.

Aquesta és tan sols la primera eliminatòria. Qui passi s’enfrontarà amb el guanyador de l’Hospi-San Cristóbal per definir el representant català que anirà a la final, ja estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)