1a femenina

Victòria de prestigi del Llevant les Planes (0-1)

El Llevant les Planes ha sumat tres punts vitals en la seva lluita per la permanència. El conjunt de Ferran Cabello, que no guanyava des del 14 de gener, ha assaltat la ciutat esportiva de l’Atlético de Madrid, un dels rivals forts de la categoria, i se situa quatre punts per sobre del descens –a l’espera del que facin els seus rivals (Huelva, Vila-real i Alhama)– quan en quedaran sis en joc . L’Alabès, cuer, ha empatat contra el Granadilla (1-1).

L’equip de Sant Joan Despí ha fet un partit molt seriós, especialment en defensa, sense mostrar fragilitats i neutralitzant bé els atacs d’un Atlético que no acabava de tenir les idees clares i protagonitzava intents tímids en atac. El Llevant les Planes no s’ha arronsat en un gran escenari i ha començat atrevit. Tot i això, les ocasions han brillat per la seva absència, però el conjunt de Cabello compta amb una futbolista que està sent determinant aquesta temporada: Irina Uribe. La màxima golejadora del Llevant ha perdonat quan marxava sola cap a la portera rival (39’), però s’ha tret l’espina just abans del descans. Una centrada des de la dreta de Nuria Garrote l’ha rematat la davantera, que s’ha anticipat a la sortida de Vizoso per posar el cap i enviar l’esfèrica al fons de la xarxa (45’).

El Llevant les Planes ha continuat molt ben posat sobre la gespa. L’Atlético ha tingut la més clara a peus de Santos, amb una potent volea que ha impactat al lateral de la xarxa (55’). Tot i que les madrilenyes han fet un pas endavant i han monopolitzat la possessió, no han estat precises a dalt i no han fet treballar a Coronado. És un triomf importantíssim per a les de Cabello, que depenen d’elles mateixes per salvar-se. Real Sociedad i Huelva seran els últims rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)