1a divisió

Vinícius, la cara i la creu

Real Madrid. Determinant en el títol de copa contra l’Osasuna, el brasiler torna a fer parlar per la seva actitud. “Pots ser bon jugador, però si tens el cor negre...”, diu Chimy

El Real Madrid és campió de copa. I ho és, en gran part, gràcies a Vinícius, protagonista absolut en la final contra l’Osasuna (2-1), desequilibrant constantment, i generant, de fet, els dos gols de Rodrygo. Però l’atacant de 22 anys no només fa parlar pel que fa amb la pilota, també pel que fa sense ella. Cada partit és ja un xou lamentable del brasiler, que s’enganxa amb rivals, amb àrbitres i l’afició rival i dissabte a La Cartuja va ser un dia més a l’oficina. “És molt bon jugador, se’l protegeix i em sembla molt bé, però també som persones i això és l’important, ser bon ésser humà, perquè pots ser bon jugador, però si tens el cor negre... és impossible que sigui així”, va declarar després del matx Chimy Ávila, futbolista de l’Osasuna, amb qui va tenir un enfrontament al túnel de vestidors durant el descans. “M’han fet enfadar molt les paraules que ha dit, que no faré públiques. Ell ja sap el que ha dit. Nacho i Lucas eren al costat i m’han donat la raó”, va afegir-hi Chimy. Diversos mitjans han assegurat que Vinícius va dir als jugadors del conjunt navarrès: “Sou un equip petit.”

El que sí que es va fer palès és l’actitud qüestionable del dorsal 20 del conjunt blanc una vegada més. No va saludar el cos arbitral abans de l’inici de la final i durant el transcurs d’aquesta es va encarar amb Moncayola, Rubén Peña i David García, es va agafar l’escut i el va ensenyar als seguidors de l’Osasuna i, també, va celebrar el gol del 2-1 a la cara de Lucas Torró. “Ha de cuidar el respecte”, va sentenciar Chimy, l’únic de l’Osasuna crític amb un Vinícius, com sempre, cara i creu. Demà al Santiago Bernabéu tornarà a acaparar el focus, en l’anada de semifinals de la Champions amb el Manchester City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.