3a divisió FEF

El San Cristóbal i el Sant Andreu disputen l’anada de la final autonòmica

El resultat de l’eliminatòria a doble partit del ‘play-off’ decidirà quin dels dos passa a la final absoluta per pujar a 2a FEF

Avui, a les 12h, es juga l’anada de la final autonòmica del grup cinquè del play-off d’ascens a 2a FEF entre el San Cristóbal i el Sant Andreu, a casa dels primers. Tots dos equips arriben de guanyar la primera eliminatòria contra l’Hospitalet i el Peralada respectivament. Els locals van remuntar l’1-0 d’Hospitalet amb un 3-2 a la tornada, i la posició en la taula general de la fase regular els hi va donar la classificació al final de la pròrroga. Per l’altra banda, els quadribarrats van guanyar els seus dos enfrontaments per la mínima, i van acabar amb un resultat global de 2-0 a favor contra els de l’Alt Empordà. S’espera una gran assistència, ja que s’han exhaurit totes les entrades visitants, 206, i els locals també estan fent una campanya perquè s’hi apleguin el màxim d’aficionats possible.

Serà un xoc on cadascú utilitzarà les seves armes perquè enfrontarà el segon equip més golejador de la lliga, el Sant Andreu amb 50 gols marcats, contra el menys golejat, el San Cristóbal amb 21 d’encaixats. A més, la igualtat està servida, ja que quan van jugar aquesta temporada a casa els santandreuencs, va finalitzar 0-0. En la tornada, després que el San Cristóbal s’avancés en el marcador al minut 9, el Sant Andreu va poder remuntar, firmant un gol al 55 de Fassani, que no hi serà per sanció, i un al 78 d’Alonso. Tots dos només han perdut dues vegades com a locals aquesta temporada.

En cas d’empat al final de la pròrroga, el club terrassenc quedaria eliminat per haver quedat una posició per sota a la lliga, en tercera posició. Així doncs, els de Dani Andreu tenen l’obligació de guanyar per mantenir viu el somni de pujar a 2a divisió FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)