1a divisió

Emoció fins al final

1a divisió. Marco Asensio desencalla un partit travat i sense ocasions clares per a cap dels dos conjunts i obliga el Barça a guanyar avui l’Espanyol si vol sentenciar la lliga

Real Madrid 1 Getafe 0

REAL MADRID:Courtois, Militão, Nacho, Hazard (Vinícius, 61’), Asensio, Camavinga (Odriozola, 84’), Valverde (Modrid, 61’), Lucas, Tchouameni, Ceballos (Mariano, 61’), Mendy (Kroos, 46’)GETAFE:David Soria, Djene, Gastón (Amavi, 84’), Mata (Angileri, 65’), Portu (El Haddadi, 65’), Aleñá (Seoane, 74’), Alderete, Mayoral (Algobia, 65’), Maksimovic, Iglesias, Mitrovic.GOLS:1-0 (70’) Asensio.ÀRBITRE:Martínez Munuera.T.G.:A Camavinga, Jaime Mata, Alderete, Juan Iglesias, Seoane.T.V.:Cap.PÚBLIC: 52.201 espectadors al Santiago Bernabéu.

El Madrid, amb un onze ple de rotacions pensant en la tornada de les semifinals de la Champions de dimecres que ve contra el City, va fer els deures contra el Getafe i obliga el Barça a guanyar avui el derbi a l’RCDE Stadium si es vol proclamar campió de lliga en aquesta jornada.

En la primera part, el conjunt orientat per Ancelotti va notar molt els canvis. En cap moment es va sentir còmode amb la pilota, i al davant es van trobar un Getafe sense complexos i defensant molt bé al darrere. Després de la represa, amb l’entrada de Kroos i Modric al terreny de joc, el conjunt local va començar a tenir el control del partit, jugant més fluidament i arribant amb més insistència a l’àrea rival. Això es va traduir en l’únic gol del partit. Una fuetada des de la frontal de Marco Asensio (70’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)