Territorial

Torna el Memorial Lluís Molins, el torneig de futbol més solidari a Vilobí d’Onyar

Aquest cap de setmana, el dissabte 3 de juny, a Vilobí d’Onyar, el Futbol Base Vilobí torna a organitzar el Basevilobí Solidari. L’objectiu continua sent ajudar als més necessitats i fomentar els valors com l’esforç i treball en equip. La iniciativa de recaptar aliments i productes de primera necessitat durant el torneig de futbol va néixer el 2012 per donar resposta a tots els afectats per la crisi econòmica. Sense anar més lluny, l’any 2022 es van recaptar més de 3 tones d’aliments de tota mena que van ser distribuïts a través d’Onyar Solidar. Aquest fet no ha passat per alt i la Federació Catalana de Futbol i darrerament també els Jocs Emporium, han reconegut al club per la tasca social que porta treballant durant onze anys.

En el Torneig hi participaran clubs de la província de Girona en les categories de prebenjamins, benjamins i alevins; la Cellera, Sils, Anglès, Riudarenes, Vilobí i Lloret. El convidat especial serà l’Escola Barça que repetirà la seva participació amb quatre equips en les tres categories d’edat.

En aquesta novena, l’organització torna a fer una crida la gent a participar i aportar aliments de primera necessitat com ara la llet, arròs, llegums buits, llaunes de tonyina o sardina, sucre, farina, galetes, fruits secs, tetrabrics de caldo natural, pots de préssec, pinya, tomàquet o espàrrecs i es lliuraran en un lloc designat per aquesta funció al mateix camp de futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)