Premier

El City guanya la FA Cup i és més a prop del triplet

El Manchester City s’ha imposat al Manchester United 2-1 i ha aixecat el trofeu de la FA Cup a l’estadi de Wembley de Londres. El conjunt dirigit pel català Pep Guardiola s’apropa al triplet després de guanyar el títol de la Premier League. Un doblet de Gündogan ha estat clau pels citizens, que s’han avançat tot just en el primer minut de joc després que l’alemany hagi aprofitat una assistència de De Bruyne per fer una volea que ha sorprès De Gea i s’ha colat per l’escaire de la seva porteria. Els skyblue han dominat el joc de dalt a baix fins que unes mans de Grealish a dins de l’àrea ha donat vida al United. Bruno Fernandes ha empatat des dels onze metres (30’), però en el segon temps Gündogan ha aprofitat una jugada d’estratègia amb una nova assistència de De Bruyne a la sortida d’un corner per superar De Gea amb un colpeig de primeres que ha superat al porter espanyol entre un mar de cames (51’).

Els red devils han intentat reaccionar en el tram final pressionant i aprofitant la baixada física dels de Guardiola i primer Rashford amb un xut des de la frontal (70’) i Garnacho, amb un xut al pal llarg (72’) han pogut empatar de nou. Al final, amb el matx ben obert, Akanji gairebé fa el tercer pel City després d’una centrada de Bernardo (80’), però la darrera l’han tingut els de Ten Hag amb una doble rematada de Varane i McTominay després d’una jugada embolicada a dins de l’àrea (92’).

Si guanya la Champions League a Istambul contra l’Inter el proper dissabte 10 de juny, el Manchester City aconseguirà un triplet meritori pel futbol anglès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)