Champions

Pep Guardiola: “Haver entrenat Messi i ara Haaland és el meu gran èxit”

Pep Guardiola ha comparegut abans de disputar una nova final de Champions demà contra l’Inter a Istanbul. Des que el de Santpedor la va guanyar amb el Barça, el català no ha pogut tornar a revalidar el títol. “Per a mi és un somni guanyar la final de la Champions i no pas una obsessió. Ara bé, per aconseguir aquestes coses has de lluitar i has de tenir l’obsessió justa. És una paraula positiva pel que volem aconseguir”, ha respost Guardiola en una pregunta que també li han plantejat al migcampista belga, Kevin de Bruyne.

L’Inter d’Inzaghi

“Per guanyar-los hem de fer moltes coses bé. És un equip habituat a no només defensar sinó també a atacar. Hem de trencar amb les teories dels equips italians que amb un 0 a 0 sembla que estiguin guanyant, també tenen una sortida amb bona amb Onana, el porter, els centrals Bastoni i Acerbi o també Darmian que són molt efectius amb la pilota. A més a més tenen la capacitat de contactar amb la seva línia d’atac, Lautaro, Dzeko, Lukaku, o Correa, poden sostenir molt bé la pilota. Normalment, l’Inter pot retenir la pilota i no perd duels amb les defenses dels altres equips”, ha dit Guardiola.

“T’ataquen per dins, et giren el joc per banda, si els hi fas un ma a ma et destrueixen, si els deixes jugar t’enfonsen... ho intentarem defensar com sigui possible. Tant amb el bloc alt, com en el baix, intentarem ser nosaltres mateixos amb la pilota i fer un bon partit”, ha dit.

Un privilegi

En un dels moments més distesos de la roda de premsa, Pep Guardiola ha respost a una pregunta sobre quin és el seu gran privilegi com a entrenador professional de futbol. “Simplement tenir bons jugadors al meu voltant. El meu gran èxit ha sigut entrenador a futbolistes com Messi i ara a Erling Haaland. No és cap broma el que dic, és la veritat i ho crec de debò”, ha conclòs el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)