3a divisió FEF

El Peralada incorpora al jove Iker Vázquez

Un dia després d’estrenar el capítol de fitxatges amb la incorporació de Jandro Sánchez, el Peralada continua planificant la temporada amb l’arribada del jove Iker Vázquez, que estrenarà la seva etapa com a amateur al conjunt de l’Alt Empordà després de tancar el cicle amb el juvenil del Girona.

Iker Vázquez ha jugat enguany 24 partits com a titular a les ordres de Sergi Mora i ha aportat quatre dianes al conjunt de divisió d’honor blanc-i-vermell. El migcampista nascut a Begur injectarà qualitat tècnica, rigor tàctic i última passada a l’equip dirigit per Àlex Marsal que ja el va dirigir en la seva etapa a la banqueta del Girona: “M’he decidit a venir a Peralada pel que representa aquest club, a les comarques gironines és un referent i un club històric. A més, el projecte dels darrers anys és ambiciós i sembla fet per pujar de categoria i assolir nous objectius i això m’agrada molt”, ha comentat el flamant fitxatge del Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)