1a divisió

Catalunya torna a tenir un àrbitre de 1a divisió

Víctor Garcia Verdura, de 28 anys, assoleix l’ascens a la màxima categoria després de només dos cursos a 2a divisió A

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de la federació espanyola de futbol ha fet oficial aquest migdia quins seran els àrbitres, àrbitres assistents i àrbitres específics de VAR de la temporada que ve a 1a divisió i a 2a divisió A. D’aquesta manera s’ha fet oficial la millor notícia per al futbol català, i és que després de dues temporades sense cap àrbitre principal a la màxima categoria el col·legi d’àrbitres de Catalunya tornarà a tenir representació. I és que Víctor Garcia Verdura agafa el relleu que van deixar al final de la temporada 2020/21 Medié Jiménez i Estrada Fernández, que fins ara eren àrbitres de VAR i ho deixaran de ser, i es converteix en col·legiat de la màxima categoria. L’àrbitre de Sant Iscle de Vallalta (Maresme) culmina així la seva projecció als 28 anys després d’haver estat només dues temporades a 2a divisió A, i és que el seu rendiment a la categoria de plata ha estat excel·lent, ja que en el curs 2021/22 ja va rebre el premi Guruceta al millor àrbitre de la categoria –un premi que entrega Marca, com el Pitxitxi i el Zamora.

A banda de l’ascens de Garcia Verdura també s’ha confirmat la continuïtat a la màxima categoria dels àrbitres assistents catalans Joan Méndez Mateo i Julian Villaseñor Julián. A més, a 2a divisió A hi continuarà Rubén Ávalos Barrera com a àrbitre principal i Unai Garcia Urbaneja, Sergi López Freixa, Jesús Mira Garcia, Brian Valencia López i Josep Antoni Vigo Gatius com a àrbitres assistents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)