3a divisió FEF

L’Escala es prepara per a 3a divisió FEF

Arnau Sala: “Ara mateix, si l’equip se salva en l’últim partit, ho firmo encantat”

L’Escala ha tocat el cel aquesta temporada. En un curs de somni ha aconseguit l’ascens històric a 3a divisió FEF i s’ha proclamat campió del campionat de Catalunya amateur. Però ara comença una nova campanya i el conjunt escalenc té molta feina per fer. Com els altres equips de la categoria, ja està confeccionant la plantilla, però saben d’on venen i no serà fàcil.

“Ara mateix no estem nerviosos, estem expectants. Encara ens queda molta feina”, així ho assegura el tècnic dels escalencs, Arnau Sala. El bagenc va arribar a final de curs, dos anys enrere, ha aconseguit pujar l’equip i la temporada vinent continuarà a la banqueta dirigint el nou projecte. La plantilla no està ni de bon tros completa. Segons Sala, encara han d’arribar si o sí dos laterals, un central, un pivot i dos davanters, però saben que no són els primers de la llista. “Hem tirat moltes canyes, però som conscients que anem darrere d’Olot, Peralada i Girona B. Primer triaran aquests equips. Hem d’esperar que acabin de fitxar i després serà quan podrem entrar al mercat.”

De moment, el conjunt escalenc ha confirmat sis baixes: Ignasi Massó, Marçal Sáenz, Zou Moustakim, Álex Sánchez, Pau Morer i Pep Vergara. I segurament en seran força més: “Se’ns han escapat alguns jugadors que volíem renovar. Per disponibilitat d’entrenaments i horaris no s’han pogut quedar al club i han hagut de marxar. Els sap molt greu, a ells i també a nosaltres, però alguns jugadors importants no es podran quedar.” I tot i que des del club anxovenc preferirien no haver de fer tants canvis, alguns jugadors no poden compaginar la feina i el compromís que suposa la nova categoria. Per això, de la mateixa manera que aquest any han canviat el 50% de la plantilla, el que ve també compten que voltarà el 50% o 60%.

Tot això, però, no els fa abaixar el cap per res. Ja han arribat tres nous jugadors: el porter Mar Quer (Tona) i els migcampistes Adrià Ramírez i Josu Currais (Figueres). I ja han fet nou renovacions, entre aquestes la del porter titular, Nacho Ferretti.

Sala té clar que és un salt molt gros, i que s’haurà de patir molt, però confia en la feina que està fent el club i es veu preparat: “Veig que el club està fent un esforç molt gran per adaptar-s’hi. Quan hàgim fet l’equip, costarà arrencar, però crec que tothom s’acabarà adaptant. Serà un any de patir molt, no ens podem enganyar.” I té clar quin és l’objectiu: “Ara mateix firmo salvar-me l’últim dia. Si d’aquí a quatre mesos puc canviar l’objectiu, perfecte, però ara mateix si l’equip se salva a l’últim partit, ho firmo encantat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)