3a divisió FEF

El Peralada firma el jove porter Lluc Ferrer

El conjunt xampanyer ha anunciat aquesta tarda l’arribada del porter Lluc Ferrer. El jove de Verges arriba procedent del juvenil del Figueres, on ha jugat 21 partits com a titular en categoria Nacional. Abans d’arribar aquesta campanya al conjunt figuerenc, havia estat tres anys als equips de la base de l’AE Josep Maria Gené, i anteriorment a l’EF Baix Ter. El de Verges ha decidit fer el salt a la categoria amateur amb els d’Àlex Marsal: “Considero que el projecte de l’equip és ambiciós, i formar-ne part serà un gran repte personal”. I el nou porter xampanyer té clar què pot aportar al projecte: “Soc un porter bastant complet, amb bons reflexos sota pals i un bon joc de peus. Crec que puc aportar molt a l’equip per la meva forma de veure el futbol, no deixant mai una pilota per perduda ni un esforç sense fer.”

Amb la seva arribada, el Peralada ja compte amb quatre incorporacions per la temporada vinent: el lateral Ferran López, i els migcampistes Iker Vázquez i Jandro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)