1a divisió

Osasuna, fora d’Europa

El Comitè d’Apel·lació de la UEFA ha pres avui la decisió de deixar fora de la Conference League 2023-2024 Osasuna. L’ens presidit per Alexander Ceferin no permet l’entrada a l’equip de Pamplona pels tripijocs de partits de la temporada 2013-14 en què es van veure involucrats exdirigents d’Osasuna.

Els membres del Comitè d’Apel·lació de la UEFA no han tingut en compte les al·legacions presentades per l’entitat divendres passat i han reafirmat el dictamen inicial dels inspectors del Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA. Els motius pels quals el Comitè d’Apel·lació ha decidit excloure l’Osasuna seran traslladats a l’entitat els propers dies.

El club navarrès ha fet un comunicat en què ha assegurat que “no comparteix gens ni mica el criteri de la UEFA ni la instrucció del cas duta a terme i lamenta el missatge erroni que UEFA envia al món del futbol castigant qui denuncia la corrupció i la persegueix judicialment.”

L’entitat rojilla ha dit que “continuarà desplegant tots els instruments legals al seu abast per plantar cara a la UEFA i posar fi al que considera un greu atropellament als seus drets.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)