1a divisió

Güler: “No penso marxar cedit”

El turc comença fort el seu camí al Real Madrid. Amb un to desafiant, Arda Güler ha volgut deixar clar que si ha fitxat pel club blanc és per jugar al Bernabéu i no pas per vestir samarretes d’altres colors, per molt que siguin de forma temporal: “M’ha fitxat el Madrid i vinc a jugar aquí. Tinc aquesta oportunitat i vaig a per ella. M’han assegurat que jugaré, així que no penso en sortir cedit, descarto aquesta possibilitat, simplement no està dins els meus plans”, ha repetit el jove fins a en quatre ocasions.

A priori, no ho tindrà gens fàcil ja que haurà de lluitar un lloc en l’onze titular amb jugadors com Tchouaméni, Camavinga, Bellingham, Modric o Kroos. A més, la idea en el club de la capital estatal és que Güler faci la pretemporada sota les ordres de Carlo Ancelotti, que vagi a la gira dels EUA, i, després, valorar si es queda a l’equip o marxa cedit a un altre conjunt. Sigui com sigui, el jugador de 18 anys ha dit sentir-se “orgullós” en aquest moment i ha explicat que li agrada “crear, però també ser ofensiu”. “Puc ser mig centre pur o inclús estar més obert a un costat”, ha detallat durant la seva presentació com a nou jugador del Madrid, que ha tingut lloc aquest migdia a Valldebebas.

Güler no ha pogut dissimular el seu nerviosisme, però s’ha mostrat contundent a l’hora de declarar que vol “ser una llegenda” com els seus ídols Cristiano, Özil i Guti i ha destacat la trucada que va rebre d’Ancelotti en què li va dir que volia veure’l en directe i “va comentar el que volia de mi i on em volia posar”. També ha afirmat que “hi havia moltes ofertes”, però que la seva prioritat “sempre ha estat el Madrid” i que quan el club blanc va aparèixer “la resta, va perdre valor”.

Arda Güler, provinent del Fenerbahçe, lluirà el dorsal 24. El turc ha firmat per les pròximes sis temporades, fins al 30 de juny del 2029. El Madrid pagarà al Fenerbahçe 20 milions d’euros més 10 en variables per un jugador que tenia una clàusula de 17,5, en una operació en què el conjunt turc es guarda un 20% d’una futura venda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)