Més futbol

El Montpeller i l’Al-Arabi, d’estada a TorreMirona

El complex TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa situat a Navata és un habitual destí d’equips d’arreu del món per realitzar estades de pretemporada i aquest estiu no ha estat diferent, ja que les instal·lacions rebran la visita del Montpeller francès i l’Al-Arabi de Qatar, equip en el que juga l’exblaugrana Rafinha Alcántara. El conjunt francès competeix a la màxima categoria del seu país i repeteix l’experiència per tercer any consecutiu. L’equip asiàtic, guanyador fa pocs mesos de la Copa de l’Emir del seu país i subcampió de Lliga, s’estrena a terres empordaneses.

El Montpeller és el primer equip que ha arribat aquest estiu a TorreMirona per entrenar-s’hi uns dies. El conjunt francès s’hi va allotjar el passat divendres 14 de juliol i s’hi estarà una setmana. Per finalitzar la seva estada jugarà un partit amistós a terres catalanes, el que l’enfrontarà aquest dissabte 22 de juliol a l’OGC Niça. Just aquell dia al complex de Navata hi arribarà l’Al-Arabi SC per estar-s’hi fins el 9 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)