3a divisió FEF

Un Olot-Peralada per arrencar la lliga

La 3a divisió FEF arrencarà el 10 de setembre, amb el Girona B i l’Escala visitant el Tona i el Reus Reddis, respectivament

Aquest matí la FCF ha sortejat el calendari de la temporada 2023/24 de 3a divisió FEF, en què hi haurà quatre representants de la demarcació gironina a una lliga que passa a ser de 18 equips després del canvi en el pla de competició al final del curs passat. La lliga arrencarà el 10 de setembre i acabarà el 12 de maig, s’aturarà el cap de setmana del pont del desembre i dues setmanes per Nadal i Cap d’Any i tindrà una jornada intersetmanal l’1 de maig, just abans de les dues últimes jornades de lliga.

El calendari ha determinat que en la primera jornada ja hi haurà un plat fort, i és que l’Olot rebrà la visita del Peralada en el primer duel directe entre equips de la demarcació. En la primera jornada els altres dos representants gironins jugaran a domicili, i és que el Girona B visitarà el camp del Tona i l’Escala debutarà a la categoria al camp del Reus Reddis. En l’última jornada de lliga, on es poden acabar de decidir moltes coses, el Peralada visitarà el Mollerussa, l’Olot rebrà la Muntanyesa, l’Escala visitarà la Rapitenca i el Girona B visitarà el camp del Reus Reddis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)