Més futbol

Pol Valentín firma pel Sheffield Wednesday de la Championship

El lateral dret d’Avinyonet de Puigventós, Pol Valentín, ha firmat un nou contracte amb el Sheffield Wednesday, equip que competeix a la Championship, la segona divisió anglesa.

Format al Figueres, abans de fitxar per la Pobla de Mafumet l’estiu del 2015 i arribar a jugar amb el Nàstic a segona i segona B, el futbolista va passar també pel València Mestalla, en la segona part del curs 2019/20, per acabar fitxant per dues temporades amb el Fuenlabrada. L’estiu passat, Pol Valentín va incorporar-se a l’Sporting de Gijón (22 partits i 904 minuts), club que ha aconseguit un traspàs pel lateral i carriler dret cap a l’històric conjunt anglès i un dels fundadors de la Premier League. El Sheffield Wednesday compta en el seu palmarès amb tres FA Cup, una copa de la lliga –l’únic que ho ha aconseguit jugant en una categoria inferior– i dues Community Shields.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)