1a divisió FEF

La 1a divisió FEF aixeca el teló

1a divisió FEF Cornellà i Nàstic s’estrenen avui contra l’Osasuna Promesas i Arenteiro, respectivament; demà serà el torn del Barça B i el Sabadell que visiten el Logroñés i Real Unión

La Primera divisió FEF engega motors en una temporada on quatre equips catalans en formaran part. Els primers en debutar, aquesta nit, seran el Cornellà que s’enfrontarà contra l’Osasuna Promesas (20:30h) i el Nàstic que rebrà al Nou Estadi a l’Arenteiro (21:30h). Durant la jornada de demà, el Barça Atlètic visitar`al SD Logroñés (21:30h) i el Sabadell jugarà al camp del Real Unión Club (20:30h).

Un nou U.E. Cornellà

Els verds són dels conjunts que han canviat més la plantilla de tota la lliga. En total, setze altes i dues cessions, Marcos Gorrati i Adam Cherradi, que tornen després d’un curs a la Cerdanyola. El conjunt de Gonzalo Riutort aquesta nit s’estrena contra el filial de l’Osasuna a Tajonar, camp que hi ha disputat un partit, el darrer curs, i que va caure per la mínima. El tècnic dels catalans va parlar abans del partit d’aquesta nit: “Estic molt content amb la confecció de la plantilla. És un rival molt dur, però afrontem la cita amb molta il·lusió i confiança”, va dir. Entre les altes, hi destaca l’extrem dret provinent del Córdoba, Canario, el porter, ex del Barça, Rúben Miño, o el darrer fitxatge provinent del San Fernando, el defensa central Sergio Ayala.

El Nàstic ha reforçat el bloc

L’equip entrenat per Dani Vidal, rep la visita de l’Arenteiro. Així ho va valorar el tècnic grana que s’estrena en partit oficial amb a casa: “L’equip ha de ser molt fort a casa i s’han d’escapar molt pocs punts. Des de fa setmanes, l’entorn és molt positiu cap al grup. Que l’afició tingui clar que l’equip s’ho deixarà tot al camp”. Els tarragonins s’han reforçat de valent, amb l’arribada d’onze futbolistes. On hi han més novetats és a la línia defensiva amb l’arribada de Nacho González (Mérida), Unai Dufur (Osasuna Promesas), Pablo Trigueros (Cultural Leonesa) i Boak Hallebeek (Pobla Mafumet). En les posicions d’atac, Gorka Santamaría, davanter centre provinent del Badajoz, és una de les grans apostes del conjunt grana en aquest mercat d’estiu.

A Sabadell, molta cara nova

Així com el Cornellà ha canviat l’estructura de dalt a baix del seu equip, el Sabadell no s’ha quedat curt. Entre les altes més rellevant, hi ha la contractació del davanter centre Manel Martínez, que torna a la Nova Creu Alta després de passar per un bon grapat d’equips, el darrer el Racing de Ferrol. Els sabadellencs també han apostat per talent jove, Biel Farrés cedit, o Marc Doménech, provinents del Girona B alça l’aposta dels catalans per trobar talent de proximitat. El darrer curs l’aposta va ser per Pau Víctor, ara al filial blaugrana i Alex Sala.

El tècnic del Sabadell, Miki Lladó, va parlar abans del duel de demà contra el Real Unión: “El més important és que siguem nosaltres i siguem competitius. Això comença de veritat i tenim el xip de competició posat.Veig a l’equip evolucionant. És cert que hem de seguir millorant coses, però tenim el partit preparat. La bona notícia és que les alternatives que tenim són bones”.

Els blaugrana, els més joves

És habitual veure fornades promocionar al filial blaugrana i aquest curs no serà una excepció. La mitjana d’edat de la plantilla és de 19 anys, el més jove és el futbolista arribat del Freiburg II, Noah Darvick, de 16 anys. El porter Ander Astralaga, els migcampistes Alex Garrido, Unai Hernández i Nil Vicens, i el davanter Ángel Alarcón, que farà el pas definitiu, són els jugadors que passaran a tenir fitxa del Barça Atlètic.

A més a més, els de Rafa Márquez s’han reforçat a la defensa amb l’arribada de Mika Faye (Zagreb), Gerard Martín (Cornellà) i els laterals esquerra, Edu Sánchez i Trilli, que està lesionat i haurà d’esperar per debutar. Aquest curs, els capitans del Barça Atlètic seran Marc Casadó, Moha, Pelayo i Marc Vidal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)