1a divisió FEF

El Cornellà jugarà al Palamós-Costa Brava

La Unió Esportiva Cornellà ha emès un comunicat en el qual anuncia que jugarà els seus partits de 1a FEF a l’estadi municipal Palamós-Costa Brava, a poc més de 100 quilòmetres del seu estadi. El conjunt del Baix Llobregat no podrà disputar els seus partits al Stage Front Stadium, la casa de l’Espanyol, com va fer el curs passat i, tot i treballar amb l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i analitzar diverses opcions per la zona de Barcelona s’ha vist obligat a desplaçar-se fins al Baix Empordà.

En el comunicat, el Cornellà diu que van intentar parlar amb la FEF per adaptar el Nou Municipal de Cornellà als requisits que l’ens organitzatiu de la competició demana, com per exemple, la instal·lació d’una il·luminació específica, un aforament mínim o gespa natural. La directiva del club va valorar la Bòbila de Gavà, però tampoc va ser possible mudar-se al camp, en un penúltim moviment abans d’arribar a un acord amb l’Ajuntament de Palamós.

El club verd posarà facilitats, dintre del que cap, als seus aficionats per tal que es desplacin el centenar de quilòmetres per anar i per tornar però aquesta mesura ja ha despertat controvèrsia en la ciutat de Cornellà. Això sí, els dos propers partits, l’equip els disputarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)