1a femenina

El Llevant les Planes es reforça amb internacionals

Queda poc més d’una setmana per començar la lliga i, a Sant Joan Despí, el Llevant les Planes està posant fil a l’agulla per acabar de confeccionar la plantilla. Aquesta tarda el club barceloní ha anunciat dues noves incorporacions, totes dues futbolistes internacionals. La primera eslovena i la segona marroquina.

Dominika Conc arriba lliure i procedent del Sampdoria italià, però coneix bé la lliga espanyola. Durant mitja temporada del curs passat va vestir la samarreta del València, i també ha jugat en equips com l’Espanyol o el Màlaga. La migcampista de 30 anys, arriba com a jugadora ofensiva, però també pot jugar i ser un reforç per a la línia defensiva de les de Ferran Cabello.

Anissa Lahmari arriba procedent de l’EA Guingamp francès, i abans ha passat per les files de l’ASJ Soyaux i el PSG. La futbolista de 26 anys, amb pare algerià i mare marroquina, va néixer a França, i ha jugat en categories inferiors de “les blues”, però aquest últim mundial, l’ha disputat amb el Marroc, que era el primer cop a la història que la selecció femenina participava en una copa del món. La futbolista va anotar el gol que va classificar el conjunt africà pels vuitens de final. Lahamari està acostumada a jugar al mig del camp, però amb la seva gran capacitat golejadora, també ho pot fer al davant.

Ambdues jugadores firmen amb el Llevant les Planes per una temporada i amb elles, el club barceloní ja suma 9 incorporacions: Benera, Amanda Frisbie, Jessica Martínez, Allegra Poljak, Nay Cáceres, Cristina Baudet i Bénédicte Simon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)