Més futbol

El Lleida i el Castelldefels, a la final de la fase autonòmica de la Copa Federació

Ja hi ha definida la final de la fase autonòmica de la Copa Federació, després que aquest dimecres es disputessin els duels de semifinals. En aquests enfrontaments es van imposar els equips de categoria inferior: el Lleida Esportiu, de segona FEF, que va guanyar per la mínima el CE Sabadell FC (primera FEF), i la UE Castelldefels (tercera FEF), que va superar la UE Cornellà (primera FEF), a la tanda de penals.

En el partit entre el Lleida Esportiu i el CE Sabadell FC es va arribar al descans amb empat a 0, i no va ser fins a l’inici de la segona part quan els lleidatans van aconseguir fer l’únic gol del partit, obra de Ton Ripoll. Per la seva banda, la UE Castelldefels va superar la UE Cornellà a la tanda de penals, en un partit que va arribar al minut 90 amb empat a zero. A la pròrroga tampoc no hi va haver gols, però que va ser històrica pels castelldefelencs, que van disputar per primera vegada un temps extra en partit oficial. L’enfrontament, doncs, es va decidir des del punt dels 11 metres, on el Castelldefels va aconseguir marcar 4 penals, mentre que el Cornellà només en va fer 3.

La final entre la UE Castelldefels i el Lleida Esportiu està programada pel 13 de setembre, i el conjunt del Baix Llobregat serà l’equip local, pel fet de ser de menor categoria.

El guanyador d’aquesta fase catalana passarà a la fase estatal, on participaran un total de 32 equips i que arrencarà el 27 de setembre, amb els setzens de final. Els quatre equips que arribaran a les semifinals es classificaran a la vegada per disputar l’edició d’aquesta temporada de la Copa del Rei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)