Més futbol

Reconeguda a casa

Campiona mundial. “Jo he crescut sense referents femenins, i si haig de ser-ho per a les noves generacions, jo encantada”, diu Laia Codina, homenatjada per la Diputació

La futbolista de Campllong Laia Codina, campiona del món amb la selecció espanyola, va rebre el reconeixement de la Diputació de Girona, on la va rebre el seu president, Miquel Noguer. En l’homenatge, també hi van assistir Lluís Freixas, alcalde de Campllong, i el pare de la jugadora, Xevi Codina. Miquel Noguer va fer entrega a la futbolista d’una placa commemorativa i un ram de flors. “Fem un acte de justícia amb la Laia perquè, malauradament, amb tot el que ha passat després de la final s’ha parlat molt poc de les jugadores, que tenen un mèrit enorme, un mundial no s’aconsegueix amb sort”, va dir Noguer.

La futbolista va exposar: “Tots els reconeixements són especials, però els de casa, més. Per a mi és un orgull ser gironina; els que som d’aquí som uns privilegiats.” “Jo he crescut sense referents femenins, i si haig de ser-ho per a les noves generacions, jo encantada”, va dir la futbolista. Tant Laia Codina com Miquel Noguer van destacar el bon moment que viu el futbol femení i el gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)