Concert dels vells rockers

3a divisió FEF. Pedro del Campo i Marc Mas donen la victòria a l’Olot en el seu retorn al club contra un Peralada que busca l’empat fins al final

Olot 2 Peralada 0

OLOT:Batalla, Barnils, Uri Ayala, Perone (Marco Gil, 80’), Bigas (Manzano, 76’), Uri González, Pedro del Campo, Terma (Roquet, 65’), Urri, Forés (Maynau, 76’) i Marc Mas.PERALADA:Jona Morilla, Gallardo, Alan Baró, Sergi Romero, Ferri, Pol Gómez, Marc Gelmà (Jandro, 65’), Llorenç Busquets (Cuatrecases, 72’), Iker Vázquez (Espuña, 72’), Dani Gómez (Padilla, 59’) i Kemo (Pol Marín, 59’).GOLS:1-0 (43’) Pedro del Camp. 2-0 (93’) Marc Mas.ÀRBITRE:Caballero Vázquez.T.G.:als locals Uri Ayala i Manzano; i al visitant Sergi Romero.PÚBLIC:656 espectadors al municipal d’Olot.

Segurament no hi havia un millor guió de la primera jornada de lliga per a l’Olot. Coincidint amb les Festes del Tura i el dia que es produïa el retorn en partit oficial de vells coneguts, els olotins van aconseguir la victòria contra el Peralada en un partit dominat pels garrotxins, però que no es va decidir fins al final (2-0). Pedro del Campo i Marc Mas, dos dels vells rockers que tornaven ahir al municipal olotí, van decidir el partit amb dues dianes en el tram final de la primera i de la segona part.

El primer ensurt del partit el va donar el Peralada, que va sortir més despert i va gaudir d’una bona ocasió, però el xut de Marc Gelmà es va escapar molt a prop de la base del pal de la porteria de Batalla (4’). Dins de la igualtat, els olotins cada vegada van tenir més el control de la possessió i van gaudir de més i millors arribades a la porteria de Jona Morilla, però els xampanyers no van deixar de posar la por al cos en cap moment. La primera ocasió de l’Olot la va tenir Terma després d’una gran jugada personal, però Jona va evitar el gol (24’). Uri González i Terma, de nou, van tenir les següents ocasions, fins que en el minut 43 Pedro del Campo va rebre a la frontal de l’àrea, es va desfer de dos rivals i va marcar el primer gol del partit.

En l’inici de la segona part, el Peralada va tornar a tenir una bona ocasió, però Batalla va blocar el xut de Llorenç Busquets. De nou, la sensació de domini va tornar a ser de l’Olot, capaç de guanyar la lluita per la possessió al Peralada. Els xampanyers, però, no van abaixar els braços en cap moment i Padilla va estar a punt de signar l’empat en el minut 83, però Batalla va respondre amb una gran aturada. En els minuts finals, aprofitant els espais, l’Olot va prémer l’accelerador i va acabar sentenciant en el temps afegit amb el 2-0 de Marc Mas, que va aprofitar l’assistència d’un Roquet que va ser un revulsiu.

Hem estat amos i senyors del partit, però ens ha faltat tancar-lo. Hem d’estar contents
Pedro Dólera
entrenador de l’olot
Hem competit en tot moment i hem posat la por al cos a l’Olot. L’1-0 ens ha pesat una mica