1a divisió FEF

Allargar el somni

Lliga F. El Llevant Les Planes, reforçat amb més talent amb l’objectiu de continuar un any més a l’elit, inicia avui el seu camí contra l’Eibar (12 h/ DAZN)

El Llevant Les Planes afronta la segona temporada consecutiva a la màxima categoria del futbol estatal. El club de Sant Joan Despí, que el curs passat va celebrar la permanència al tram final, s’ha reforçat en totes les seves línies per fer un salt de qualitat en la plantilla. Ha estat un estiu mogut als despatxos del quadre català. I és que hi ha hagut fins a onze incorporacions, a més de les renovacions de jugadores clau, com Irina Uribe, la màxima golejadora de l’equip la temporada passada, amb dotze gols. Entre totes les cares noves per aquest curs, destaquen les incorporacions de diverses jugadores internacionals que van participar en el mundial d’Austràlia i Nova Zelanda, com Jiali Tang (Xina) i Anissa Lahmari, l’autora del gol que va classificar el Marroc per als vuitens de final.

Ara toca plasmar tota aquesta feina que s’ha fet en els despatxos al terreny de joc. Les de Ferran Cabello debuten aquest migdia (12h/DAZN) a domicili contra l’Eibar, equip ascendit a primera després que l’any passat quedessin en segona posició, per darrere del filial blaugrana.

ALTES
Anissa Lahmari (Guingamp) Dominika Conc (Sampdoria) Baby Benera (PSG) Jessica Martínez (Sevilla) Amanda Frisbie (Atlético) Allegra Poljak (R. Sociedad) Nay Cáceres (UDG Tenerife) Cristina Baudet (Espanyol) Bénédicte Simon (PSG) Morgane Nicoli (Sevilla) Jiali Tang (Madrid CFF)
BAIXES
Rita Chikwelu (Shabab Club) Montse Quesada (Logroño) Esther Martín (Granada) Sílvia Masferrer (Europa) Irene Corral Laia Parera (Atlético) Doris Bacic (Nàpols)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)