3a divisió FEF

L’Olot buscarà la segona victòria a la Pobla de Mafumet

L’Olot té ganes de més. La setmana passada ja es van endur els primers tres punts de la temporada en un duel gironí on van rebre al Peralada al Municipal (2-0). Avui jugaran la segona jornada de lliga, aquest cop, com a visitants. Els de Pedro Dólera es desplaçaran fins a La Pobla de Mafumet (12h).

L’Olot és un dels clars preferits per guanyar la lliga i tornar d’on han vingut, a 2a divisió FEF. Ja ho va demostrar el cap de setmana passat davant el Peralada i ho voldran continuar demostrant avui a Tarragona. La Pobla de Mafumet, ve de perdre al camp del Mollerussa per la mínima. Els d’Adol Baines, van lluitar en un partit igualat, però els va marcar l’expulsió de Joan Torrents al minut 63. Per tant, els granes no podran comptar amb el davanter pel partit contra els garrotxins.

Aquesta segona jornada de competició, l’Olot buscarà tornar a sumar els tres punts, aquest cop, fora de casa. Però la Pobla de Mafumet no els hi posarà gens fàcil, venint d’una derrota marcada per haver-se quedat amb 10. “En aquesta lliga guanyar fora va molt car, ja s’ha vist a la primera jornada. El cap de la Pobla de Mafumet és molt complicat històricament per a l’Olot, però si posem seny i madurem el partit tindrem les nostres opcions”, té clar el tècnic olotí.

L’Olot comptarà amb tots els seus futbolistes menys el central Bruno Perone, que després de la primera jornada va tenir unes molèsties i no jugarà aquest migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)