1a divisió FEF

Punt de valor i mèrit del Cornellà davant el Tarazona (1-1)

Els de Gonzalo Riutort aconsegueixen empatar al tram final jugant quasi tot el segon temps amb un jugador menys

El Cornellà ha tret un punt de molt valor empatant a casa davant el Tarazona (1-1) després de jugar amb un jugador menys pràcticament tot el segon temps i col·locant-se per sota al marcador a la segona meitat.

Partit igualat, la màxima de la categoria que gairebé sempre es compleix si un dels implicats és l’equip de Gonzalo Riutort. Primer temps amb poques ocasions a la ciutat esportiva Dani Jarque. Marc Tenas ha tingut la més clara pels locals.

Però tot ha canviat a l’inici del segon temps. Kike Ríos ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. A més, cinc minuts més tard Dani Pichín ha avançat als visitants amb un golàs des del centre del camp que ha sorprès a Miño.

Doble cop molt dur. I un dia més el Cornellà demostrant que competeix en qualsevol circumstància. L’equip no s’ha enfonsat, s’ha mantingut dins el partit i ha trobat premi. Al 83’, el jove Vilaplana ha caçat una pilota morta dins l’àrea per empatar el partit.

Ha acabat amb 9 futbolistes el Cornellà per la lesió de Javi Jiménez quan ja no quedaven canvis. Però ha resistit. Un punt d’or després de dues victòries consecutives per sumar 7 punts de 12 possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)