Més futbol

La RFEF assegura que està compromesa amb la selecció espanyola femenina

Poques hores abans de la primera convocatòria de Montse Tomé com a nova seleccionadora absoluta espanyola, la federació ha volgut reiterar el seu compromís amb les futbolistes.

En un comunicat, el màxim organisme del futbol a Espanya ha assegurat que “és conscient de la necessitat de realitzar canvis estructurals, com ja ha anunciat el president de la Comissió Gestora, Pedro Rocha, i ha començat a materialitzar en les últimes dates. Aquest convenciment ha portat a prendre decisions difícils en els darrers dies que seguiran adoptant-se donat que existeix la convicció pròpia de la necessitat d’una renovació”. Així mateix, la RFEF afirma que és “absolutament imprescindible clarificar cadascun dels comportaments i conductes que hagin pogut produir-se i actuar, per tant, amb professionalitat i justícia”.

La federació creu que tant ella com les jugadores estan alineades en un mateix objectiu: “la renovació i l’inici d’una nova etapa on el futbol sigui el gran beneficiat de tot el procés”. En aquest sentit, la RFEF insta a les jugadores a “sumar-se al canvi liderat per la federació, entenent que les transformacions han de ser sòlides i justes”. Finalment, la federació garanteix “un entorn segur a les jugadores”, apostant per un “clima de confiança mútua per poder treballar junts i aconseguir que el futbol femení segueixi progressant amb molta més força”.

Aquest comunicat arriba pocs dies després del que van publicar les jugadores i en què reclamaven uns canvis concrets en la federació com a requisit per tornar a la selecció espanyola. Un document firmat per 39 futbolistes, entre elles 21 de les 23 campiones del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)