Més futbol

Mapi i Patri deixen la selecció espanyola

Mapi León i Patri Guijarro han abandonat la concentració de la selecció espanyola. Després d’una reunió llarguíssima, hi ha hagut un acord de mínims la majoria de les jugadores concentrades amb la selecció espanyola continuaran i jugaran el partit de divendres contra Suècia, segons ha explicat el president del Consejo Superior de Deportes, Víctor Francos. Se'n queden 21, menys Patri i Mapi León, que ja van renunciar a jugar el mundial. La reunió ha acabat cap a les cinc de la matinada. 

Francos ha explicat que es crearà una comissió mixta (entre la federació, el CSD i les jugadores) per fer seguiment dels acords que es prenguin perquè es vagin fent els canvis promesos per la FEF. Hi ha el compromís de fer canvis estructurals i destituir algunes persones. La seleccionadora, Montse Tomé, continua. "És el començament d'un llarg camí. Les jugadores s'han mostrat coherents i la majoria han decidit quedar-se pel bé de l'acord", ha dit Amanda Gutiérrez, presidenta del sindicat FUTPRO.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)