Més futbol

Cau la mà dreta de Rubiales

La federació espanyola de futbol ha anunciat la destitució d’Andreu Camps, qui ocupava el càrrec de secretari general de l’organització i, a més, era la persona de més confiança de Luis Rubiales. La FEF ha emès un comunicat explicant que no anomenarà cap substitut fins després de les eleccions de 2024 i que seran Elvira Andrés, directora del gabinet de la presidència, i Alfredo Olivares, actual director de competicions, els qui assumeixin les funcions de Camps de manera interina.

Aquest nou moviment de la federació s’emmarca dins els canvis estructurals que demanen les jugadores per poder exercir la seva feina de forma professional i amb garanties que es compleixin els drets bàsics, com ara el respecte. Altres noms que també podrien tenir les hores comptades són Ana Álvarez, directora de futbol femení; Rafael del Amo, president del comitè nacional de futbol femení; Pablo García Cuervo, director de comunicació; Rubén Rivera, director de màrqueting; i Javier Gómez, el portaveu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)