Més futbol

La RFEF destitueix Miguel García Caba, cap d’integritat

Continuen produint-se canvis en la federació espanyola. Fa pocs minuts, el màxim organisme del futbol espanyol ha confirmat la destitució de Miguel García Caba, que fins ara el director d’integritat i peça important de l’organigrama de Luis Rubiales, ex president de la federació.

En el comunicat emès per les jugadores el passat 15 de setembre, un dels canvis que demanaven era aquest: reestructuració de la direcció d’integritat. García Caba va ser l’encarregat d’elaborar l’informe intern de la RFEF que exculpava a Rubiales del petó a Jenni Hermoso. També hauria coaccionat presumptament a Patricia Pérez, cap de premsa de la RFEF, perquè reafirmés per escrit la conformitat de Jenni sobre les declaracions falses elaborades per l’equip de comunicació.

Un canvi més, doncs, que se suma a la destitució d’Andreu Camps també aquesta setmana i que respon a les peticions de les futbolistes pocs dies després de la reunió que va acabar amb diversos acords que han de desbloquejar la situació. S’esperen més moviments en les pròximes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)