Important victòria del Peralada al camp de la Rapitenca (0-2)

Rapitenca 0 Peralada 2

RAPITENCA:Dan, Xavier Samper, Pachu, Alex Fores, Airam (Adam, 72’), Chico Díaz, Gerard Vergé, Mousa, Escudero (Barragan, 84’), Àlex Samper (Saragossa, 58’) i Lolo Garrido.PERALADA:Jona, Gallardo, Sergi Romero, Pol Gómez, Espuña, Junior (Alan Baró, 87’), Llorenç Busquets, Pol Cuatrecases, Dani Gómez (Marc Gelmà, 59’), Iker Vázquez (Jandro, 74’) i Marc Padilla (Kemo, 59’).GOLS:0-1 (6’) Dani Gómez. 0-2 (11’) Marc Padilla.ÀRBITRE:Fernández Morilla.T.G.:al local Chicho Díaz; i als visitants Iker Vázquez, Sergi Romero i Jona.T.V.:al local Gerard Vergé per doble amonestació (62’).

El Peralada ja té la primera victòria al sac de la temporada després d’aconseguir el triomf aquesta tarda al camp de la Rapitenca (0-2) en un partit en què els xampanyers han arrencat amb una marxa més i han aprofitat per decidir amb els gols de Pol Gómez i Marc Padilla. El triomf ha de donar confiança als d’Àlex Marsal, que en les dues primeres jornades havien perdut contra l’Olot i el Prat, candidats a l’ascens directe.

Des del primer minut s’ha vist que el Peralada estava més endollat i Marc Padilla ha tingut la primera ocasió, però ha xutat desviat per poc (2’). El gol, però, no s’ha fet esperar i és que en el minut 6 Iker Vázquez ha servit una falta lateral que ha rematat de cap Dani Gómez des del punt de penal al fons de la porteria per signar el 0-1. El segon dels altempordanesos ha estat gairebé immediat, i és que en el minut 11 Marc Padilla, també de cap, ha marcat el 0-2 rematant una bona centrada d’Espuña des de la banda dreta. Amb dos gols d’avantatge en el marcador el Peralada ha estat molt més còmode sobre la gespa i ha gaudit de les millors ocasions fins al descans per marcar el tercer en accions d’Iker Vázquez i dues de Junior.

Després de la represa els locals s’han tret la son de les orelles i han collat de valent al Peralada. De fet, Chico Díaz ha tingut dues grans ocasions, però en la primera ha marcat en posició de fora de joc (56’) i en la segona el travesser ha evitat el gol (58’). Just després, però, la Rapitenca s’ha quedat amb deu homes per l’expulsió de Gerard Vergé i el Peralada, tot i concedir alguna ocasió que ha salvat Jona Morilla, no ha hagut de patir en excés per mantenir la victòria.