1a divisió FEF

El Cornellà cau contra la Real B en l’estrena a Palamós (0-1)

El conjunt verd debutava com a local a l’estadi Palamós-Costa Brava i ho ha fet encaixant una derrota per la mínima contra el filial basc

És la jornada 6 de Primera FEF, però el Cornellà estava d’estrena. Debutava a la que serà la seva casa al llarg d’aquesta temporada, l’estadi Palamós-Costa Brava és on jugarà el conjunt verd els seus partits com a local. Però no ha pogut començar amb bon peu aquesta unió. Els de Gonzalo Riutort han caigut davant el filial de la Real Sociedad.

La realitat és que no s’han sentit del tot còmodes els jugadors del Cornellà. Des de l’inici, el conjunt de Sant Sebastià ha estat superior. Si bé és cert que, com sempre, els del Llobregat han competit i han estat capaços de no concedir ocasions clares en el primer tram. Però al minut 36 els visitants han desencallat el xoc amb un gran gol de falta directa anotat per Goti. Abans del descans, Yari ha hagut d’aparèixer per evitar el segon dels blanc-i-blaus.

Ho ha intentat el Cornellà al segon temps per trobar l’empat, especialment a la recta final, però no ha aconseguit generar situacions clares de rematada i la Real Sociedad s’ha endut els tres punts de Palamós. Primera derrota com a locals de la temporada pels verds.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)