El Peralada puntua a casa

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal va esgarrapar un punt al Reus en una bona segona part en la qual va disposar d’ocasions per culminar la remuntada

Peralada 1 Reus 1

PERALADA:Jona, Ferri, Gallardo, Romero, Pere Espuña (Jandro, 46’), Pol Gómez, Iker Vázquez (Varese, 46’), Dani Gómez (Marc Gelma, 46’), Pol Cuatrecasas, Junior (Alan Baró, 83’) i Padilla.REUS:Verdejo, Alberto Benito (Maxi Rosales, 22’), Xavi Molina, Andy, Jordi Oribe (Pol Benito, 80’), Nico Díaz, Miravent (Modest, 64’), Folch, Xavi Jaime, Victor Oribe (Sardà, 80’) i Serrano.GOLS:0-1 (31’) Jordi Oribe. 1-1 (63’) Jandro.ÀRBITRE:Curiel Riera.T.G.:Pere Espuña, Joan Tomàs, Varese, Gelmà, Víctor Oribe i Maxi Rosales.T.V.:cap.

El Peralada encara no coneix la victòria a casa, però ahir no va marxar sense puntuar. Els d’Àlex Marsal van obtenir un punt contra el Reus, en un partit amb ocasions per a tots dos, però amb una primera part en què els reusencs van ser millors i una segona en què els locals van fer un pas endavant.

Tot i un primer quart d’hora en què cap dels equips acabava de trobar l’efectivitat, el Reus va aconseguir obrir la llauna en el minut 31. Els reusencs ja havien avisat diversos cops, i, finalment, Jordi Oribe va aprofitar un refús per anotar i avançar els visitants. Els de l’Alt Empordà van fer tres canvis en el descans i això els va permetre fer un salt qualitatiu que els va valdre per generar ocasions, fins que, en el minut 63, van aconseguir empatar amb una diana de Jandro des de fora de l’àrea. Tot i tenir ocasions per a la remuntada, el resultat no es va moure i el Peralada queda amb quatre punts.