1a femenina

El Llevant LP es deixa empatar davant l’Sporting (1-1)

El Llevant Les Planes s’ha endut un punt davant l’Sporting de Huelva, després d’empatar a u en el tercer partit de lliga, que en realitat és el matx recuperat de la primera jornada, que va quedar suspesa degut a la vaga que van fer les jugadores per falta d’enteniment amb la patronal sobre les condicions laborals. Les jugadores de Ferran Cabello havien arrencat la temporada de forma espectacular amb dues victòries, contra l’Eibar a domicil·li i contra l’Athletic a casa, però avui al Camp Municipal Les Planes han acabat pagant car la falta d’encert de cara a porteria i s’han quedat sense sumar la tercera victòria consecutiva, tot i que continuen invictes.

El Llevant Les Planes ha tingut el domini de tot el partit, tot i que la primera acció de perill ha estat per les visitants amb un cop de cap de De Filippo arran d’un servei de falta. A partir d’aquest avís, Allegra i Núria Garrote han volgut sorprendre Mersnik amb dos xuts molt potents, però la portera ha aconseguit refusar amb dos bones intervencions. No ha pogut fer el mateix, però, davant el xut de Cristina Baudet, que en el minut 34 ha inaugurat el marcador, gràcies a una bona passada d’Uribe. Cabello demanava calma a les seves jugadores per poder mantenir la possessió de la pilota i d’aquesta concentració ha nascut la rematada de Jessica Martínez que podria haver significat el segon per a les locals, però la pilota ha marxat fregant el travesser.

La segona part ha estat un altre monòleg del Llevant Les Planes, que tot i el resultat favorable, ha intentat controlar el partit i ha arribat més cops a porteria contrària, però els intents no han estat fructífers i tot i el domini aclaparador de les vermelles, la jugadora sueca Sofia Hagman, que feia escassos deu minuts que havia saltat al terreny de joc, ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per marcar un golàs per l’esquadra en el minut 80. L’equip entrenat per Antonio Toledo ha celebrat l’empat gairebé com si fos una victòria i és que el conjunt andalús ha perdut els dos primers enfrontaments d’aquesta temporada i amb el partit d’avui, inaugura el caseller amb 1 punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)