3a divisió FEF

L’Olot es vol reafirmar com a invicte al Municipal

3a divisió FEF El conjunt de Pedro Dólera no coneix la derrota al Municipal i avui a la tarda (17 h) vol firmar la tercera victòria consecutiva com a locals

Els de Pedro Dólera han convertit el Municipal en un fortí. Els olotins han guanyat els dos partits com a locals (Peralada i Grama). A fora, en canvi, també han puntuat, però només un punt. Les dues jornades com a visitants (Pobla de Mafumet i San Cristóbal) només han aconseguit empatar, i és que, en la categoria, no és cap secret que guanyar a domicili és molt complicat.

Els de la Garrotxa però, avui es volen reafirmar. A les cinc de la tarda, hora habitual quan juguen com a locals, rebran el Badalona. El conjunt dirigit per Sant Álvarez arriba necessitat de guanyar. Els badalonins només han aconseguit rascar 4 punts en les primeres quatre jornades, amb un balanç d’una victòria, un empat i dues derrotes. Això sí, arriben al Municipal havent guanyat en l’última jornada contra el Mollerussa (1-0).

El tècnic olotí està content amb la dinàmica de l’equip i confia en què segueixi pel mateix camí. “En aquesta lliga tan complicada hem de saber valorar cada punt. Cal seguir amb la mateixa mentalitat a casa i donar el nostre màxim nivell”. Però també té clar la dificultat del rival: “és un dels favorits a l’ascens, una barreja de jugadors joves i amb experiència en categories superiors. Un equip molt competitiu amb futbolistes que he tingut i un dels millors porters de la categoria”.

Avui a les cinc de la tarda l’olot buscarà la tercera victòria consecutiva a casa i fa una crida a tots els aficionats per anar al Municipal vestits de vermell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)