El derbi, per al Peralada

3a divisió FEF. Amb una única diana de l’ex blanc-i-vermell Kemo, els xampanyers van guanyar el derbi en el primer partit de la temporada a casa

Peralada 1 Girona B 0

PERALADA:Lluc Ferrer, Gallardo, Pol Gómez, Pere Espuña, Gelmà, Jandro (Pol Marin, 71’), Alan Baró, Cuatrecases, Kemo (Micaló, 74’), Iker Vázquez (Dani Gómez, 60’) i Santi Varese ( Caixas, 74’).GIRONA B:Juanvi, Alegre (Miguel Ángel, 65’), Antal, Selvi , Almena, Sergi Solans (Dos Reis, 74’), Almansa, Gerard González (Dmytro, 85’), Enric García (Sarasa, 74’), Minsu i Marc Aznar (Suzuki, 85’).GOLS:1-0 (49’) Kemo.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:als locals Iker Vázquez i Pere Espuña, i al visitant Almansa.T.V.:Cap.

El Peralada va tornar a somriure després del mal record que els havia deixat l’última jornada a Tona. Amb el Municipal ple, els d’Àlex Marsal es van endur els tres punts del primer derbi del curs, en superar el Girona B per la mínima gràcies a un gol de Kemo, i van inaugurar la casella de victòries davant de l’afició.

La primera meitat va ser molt igualada, i el marcador no es va arribar a moure. El filial gironí va aconseguir acostar-se i crear més perill que no pas els locals. Tot i això, cap dels dos equips va cedir en defensa. Atacant ja va ser una altra cosa. Cap dels dos conjunts gironins va estar encertat amb el joc de combinació, ni tampoc en la punteria dels davanters de cara a la porteria contrària. Primer els va tocar patir als xampanyers, que van veure més d’una vegada el primer gol en contra a tocar. Passada la mitja hora, però, els de Sergi Mora van baixar el ritme, i els locals van optar per calmar el partit. Mantenint la possessió, van acostar-se a la porteria de Juanvi, que va ser providencial a l’hora de salvar el que podia haver estat l’1-0 per als locals en un córner en l’últim minut. Van ser uns primers 45 minuts intensos, com ha de ser un derbi, però gens efectius per a cap dels dos conjunts gironins.

La xerrada d’Àlex Marsal a la mitja part va fer sortir els jugadors del Peralada ben endollats. Tant, que només els van fer falta quatre minuts per inaugurar el marcador. La llei de l’ex. Mai falla. Kemo Cissé, amb una gran jugada individual assistida prèviament per Cuatrecases i abans per un toc de taló de Marc Gelmà, va marrar el primer i únic gol de l’enfrontament. La diana, a part d’avantatge, va donar control als locals, que van continuar pressionant, però amb la calma d’anar a davant en el marcador. El Girona B no va tirar la tovallola, va continuar provant-ho amb una gran insistència. Però els blanc-i-vermells no s’acabaven d’entendre. Els xampanyers anaven fent treballar Juanvi. I en els últims minuts, com que en un derbi mai hi pot faltar emoció, els de Sergi Mora, sense èxit, van fer patir la grada del Municipal.