Més futbol

Jenni Hermoso torna a una convocatòria de la selecció espanyola femenina

Montse Tomé ha donat a conèixer la llista de convocades per als pròxims partits que la selecció espanyola femenina disputarà a la Nations League contra Itàlia (27 d’octubre) i Suïssa (31 d’octubre). És la primera convocatòria després de les reunions que va haver-hi entre jugadores i federació en l’anterior aturada, quan Montse Tomé va convocar les futbolistes malgrat haver demanat no ser citades fins que no hi haguessin canvis.

En la llista hi ha diverses novetats, però la principal és el retorn de Jenni Hermoso. La madrilenya torna a la selecció després del cas Rubiales. Montse Tomé ha explicat que van parlar amb ella. “Després de l’anterior concentració ens vam posar en contacte amb ella, no hi havia cap problema. Era una jugadora que volíem protegir, ja ho vaig explicar. Crèiem que era el millor per a tots. És una decisió esportiva. En el seu moment, tenint en compte en què estava centrat el focus, vam entendre que era millor que no vingués. Va ser una decisió presa pensant en ella. L’he vist millor i també hem vist el seu rendiment. Sabem la jugadora que és i tenim ganes de veure-la. La federació està treballant molt”.

També han estat convocades set jugadores del Barça: Cata Coll, Ona Batlle, Irene Paredes, Aitana Bonmatí, Alèxia Putellas, Mariona Caldentey i Salma Paralluelo, que va ser baixa per lesió en la darrera aturada. Continuen sense venir Mapi i Patri, que van abandonar l’anterior concentració. “Les vaig convocar perquè eren dues de les 23 millors jugadores i així els hi vaig dir, les valorem. Elles van traslladar-nos la seva opinió, que respectem, i no hem sabut res més. S’han fet canvis, estan allà. No hi ha més a dir. Ara volem pensar en el futbol el més aviat possible”, s’ha limitat a dir la seleccionadora. També hi són les catalanes Laia Aleixandri i Anna Torrodà, una altra de les cares noves de la llista de Tomé.

Les 23 convocades són: Misa, Enith, Cata, Ona, Paredes, Ivana, Olga, Aleixandri, María Méndez, Oihane, Aitana, Alèxia, Torrodà, Jenni, Abelleira, Maite Oroz, Athenea, Esther, Inma Gabarro, Mariona, Lucía García, Salma i Amaiur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)