3a divisió FEF

Nova jornada, nou derbi

3a divisió FEF. L’Escala rebrà aquest migdia (12 h) el Peralada al Nou Miramar en el primer duel altempordanès de la categoria

Nova jornada a 3a divisió FEF, i nou derbi. Aquest cop, altempordanès. L’Escala rebrà al Nou Miramar aquest migdia (12h) al Peralada. El conjunt xampanyer arriba amb rodatge. La setmana passada va guanyar el derbi gironí contra el Girona B al Municipal de Peralada. Avui però, haurà d’aconseguir els tres punts a casa els anxovencs.

El conjunt d’Arnau Sala ve de perdre al camp de la Montañesa. Els barcelonins els van remuntar el partit (3-1), però, sortir d’allà amb els tres punts, era una tasca molt difícil. Cap equip ha aconseguit endur-se la victòria de Nou Barris. Això sí, tenen bon record de l’última jornada com a locals perquè van sumar la primera victòria del curs contra el Vilafranca (3-0).

Els d’Àlex Marsal venen amb l’embranzida de no haver tornat a veure la derrota des de la segona jornada. El diumenge passat van imposar-se al filial blanc-i-vermell per la mínima i els dos caps de setmanes anteriors fan firmar dos empats (1-1 a Tona i 1-1 contra el Reus).

Entre uns i altres, a la taula només els separaren tres punts. Els escalencs tenen més necessitat de puntuar, perquè amb els cinc punts que han sumat els deixa en penúltima posició. Els xampanyers, en canvi, els necessiten per establir-se a mitja taula i no patir per la zona baixa.

Els derbis sempre són especials, i sovint, dies de retrobaments. Aquest cop, el duel altempordanès, només serà un artit de retrobaments per una banda. I és que cap jugador del Peralada té passat a l’Escala, però a l’inrevés, sí. És el cas de: Josu Currais, Xumetra, Pime, Ivan Amoedo i el mateix tècnic, Arnau Sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)