3a divisió FEF

El Girona B necessitat de punts rep la Pobla

3a divisió FEF. El conjunt dirigit per Sergi Mora, que té la zona de descens a només un punt, rep aquest migdia (12 h) a Riudarenes la Pobla de Mafumet

El filial blanc-i-vermell no està gaudint del millor inici de temporada com ho està fent el primer equip. Amb sis punts acumulats de 18 possibles, els de Sergi Mora tenen a només un punt la zona de descens. Avui, en la setena jornada de lliga, rebran la Pobla de Mafumet a Riudarenes (12 h).

Els tarragonins arriben a comarques gironines després d’empatar a Osona, al camp del Tona (1-1). I amb un total de vuit punts, firmen la vuitena posició de la taula i sense retrobament amb la derrota des de la primera jornada. A més a més, els d’Adol Baines, compten amb un partit menys, ja que el duel a Reus es va ajornar.

Els gironins, en canvi, van veure la derrota tot just la jornada passada al Municipal de Peralada (1-0). I d’altra banda, els blanc-i-vermells encara no coneixen la victòria a casa. Com a locals no han perdut, però només han aconseguit empatar. Aquest migdia els de Sergi Mora lluitaran per guanyar-se els tres punts que els fan molta falta per allunyar-se de les brases.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)