Més futbol

El Palamós rep el Figueres amb els precedents a favor

Lliga Elit Els Palamós rebrà aquesta tarda (16:30 h) el Figueres al Municipal de Palamós-Costa Brava

Avui el Palamós i el Figueres es tornaran a veure les cares a l’Estadi Municipal de Palamós-Costa Brava. Anteriorment, ja s’han trobat en aquest mateix escenari fins a quinze vegades. Aquest cop, però, ho faran amb un context nou, una categoria nova de trinca: la lliga elit, primera divisió a nivell català i la sisena a nivell estatal.

Amb el balanç dels duels anteriors el premi se l’emporten els palamosins: set victòries, dues derrotes i sis empats. És habitual que la balança sempre recolzi als locals, però en aquest cas, gairebé està igualada amb els empats. I és que els derbis empordanesos estan marcats sempre per la igualtat. L’últim precedent, el que queda més a prop, és el de la temporada passada. Els dos equips es van trobar a primera catalana, i els locals es van endur la victòria per la mínima. Abans d’aquell duel, feia quatre anys que no coincidien, des del curs 17-18 on el premi dels tres punts va ser pels figuerencs.

Demà a dos quarts de cinc de la tarda l’Estadi Municipal de Palamós-Costa Brava tornarà a viure un derbi en la sisena jornada de lliga elit. Els palamosins, entrenats per Xavier Bartolo, hi arriben amb l’avantatge dels precedents i dels punts sumats a la classificació. Els locals ja acumulen fins a 8 punts, mentre que el Figueres, dirigit per Roger Vidal, només compte amb 6 punts. Això sí, els dos equips venen amb el bon gust i l’embranzida d’haver guanyat l’última jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)