3a divisió FEF

El derbi altempordanès es queda al Nou Miramar (1-0)

L’Escala d’Arnau Sala s’ha endut el premi en el derbi altempordanès. Sumant la segona victòria consecutiva a casa, els anxovencs ha sabut patir davant el Peralada guanyant-los per la mínima amb una diana a la mitja hora de partit.

El Peralada, amb l’experiència del derbi de la jornada anterior, ha vingut ja venia amb la lliçó apresa.Per això, Ferran López no ha tardat en avisar a Nacho Ferretti amb una primera ocasió al minut 2 que marxava desviada. Santi Varese s’ha sumat a l’alerta amb un parell d’ocasions més. Quan el rellotge ha marcat la mitja hora de partit, l’escalenc Burama ha hagut d’abandonar el verd lesionat, i ha entrat en el seu lloc Pime, ex dels visitants. I com és habitual, la llei de l’ex mai falla. Aprofitant un servei de banda prop de l’àrea de Lluc Ferrer, l’Escala, que no havia espantat gaire el porter xampanyer ha obert el marcador. La pilota ha arribar des de la banda fins a Pime, que molt atent, ha rematat amb el cap i l’ha fet entrar sumant el primer pels locals quan encara faltaven 10 minuts per marxar al vestidor. En aquests últims minuts l’Escala n’ha tingut una de molt clara per fer el segon. Amb una bona triangulació de Josu, Pime i Xumetra que l’ha acabat amb un xut creuat, però la pilota a rebotat al pal curt dels visitants i de miracle, no ha creuat la línia de la porteria. El Peralada ha apretat els últims minuts, però l’efectivitat no ha estat suficient, i els locals han marxat a,b l’avantatge al marcador al descans.

Arnau Sala ha animat els seus homes al vestidor, sabia la necessitat de sumar els tres punts i l’Escala ha sortit ben endollat a defensar la victòria. El Peralada però, volia revertir la situació, perquè tot i marxar el descans perdent han estat els que més perill han creat, i això no ha canviat a la segona part. Els xampanyers han anant arribant i els locals han aprés a patir.

L’ambient s’ha començat a escalfar al Nou Miramar perquè l’arbitratge ha deixat el llindar molt alt i la grada ha demanat més d’una vermella. Arribat el minut 60, el Peralada ha desconnectat queixant-se per l’arbitratge i l’Escala ha aprofitat per fer la primera clara pels locals de la segona part amb un xut massa creuat de Josu. La resta de la segona meitat Nacho Ferretti ha hagut de treballar de valent perquè es seus marxessin a dinar amb els tres punts al sac. Els últims minuts han estat prou tranquils al camp, amb forces ocasions pels visitants però no prou efectives. En un derbi però, no hi pot faltar mai l’emoció i la rivalitat, i els últims minuts han estat marcats pels nervis, sobretot a la grada i algunes entrades que l’àrbitre no ha vist, o no ha volgut veure. Això sí, el reguitzell de grogues no l’ha pogut evitar. Els d’Àlex Marsal han seguit avisant Nacho Ferretti, ara per la dreta, ara per l’esquerra, i ara de córner, però cap ha travessat a la xarxa de l’anxovenc.

Amb aquesta victòria, els d’Arnau Sala celebren la segona consecutiva a casa, i uns tres punts els serveixen per allunyar-se una mica de les brases.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)