1a femenina

El Sevilla acaba amb la imbatibilitat del Llevant les Planes (1-2)

La condició d’invicte del Llevant les Planes ha acabat aquesta tarda. El conjunt de Ferran Cabello ha caigut derrotat contra el Sevilla de forma cruel, amb un gol en el temps afegit (1-2). És la primera derrota de la temporada de l’equip de Sant Joan Despí.

Ha estat un partit força igualat, sobretot en el primer temps. En el segon, la pilota ha estat més en peus del Llevant les Planes, que ha buscat el gol de la victòria sense èxit i ha acabat castigat. El conjunt local ha començat avisant amb un llançament de falta d’Allegra que ha sortit molt a prop del pal (16’). Ha estat el preludi del gol, que ha arribat just després. El Sevilla no ha estat contundent i això ho ha aprofitat Irina per tocar l’esfèrica i fer-la arribar a Lahmari, que no ha fallat davant la portera del Sevilla (17’). Les de Ferran Cabello no han pogut mantenir l’avantatge. Martín-Prieto ha rematat de cap i Cáceres ha enviat la pilota a córner (36’). En el servei de cantonada, Eva Llamas ha rematat sola al fons de la xarxa (37’). Tots dos equips podrien haver marxat al descans amb avantatge, però tots dos han topat amb el pal. Primer Martín-Prieto (40’) i després Lahmari (45’+5).

La segona part ha estat més travada, amb interrupcions per atendre diverses jugadores que han pres mal. De fet, d’ocasions n’hi ha hagut poques. Irina ha tingut la més clara amb un xut que la portera ha rebutjat a córner (47’). El Sevilla ha reaccionat en el tram final. Gabarro ha posat a prova a Nay Cáceres (83’) i ja en l’afegit no ha fallat dins l’àrea i ha donat els tres punts al conjunt andalús (90’+1).