Saber patir té premi

3a divisió FEF Els d’Arnau Sala van guanyar amb gol de Pime, exjugador del Peralada, el derbi alt-empordanès

L’Escala 1 Peralada 0

L’ESCALA:Nacho Ferreti, Aparicio, Nil Congost, Jordi Bas, Pol Bastidas, Peter València (Argeles, 74’), Izan, Josu (Konteh, 68’), Rami , Bourama (Pime, 26’),17 Xumetra (Pablo, 74’)PERALADA:Lluc Ferrer, Santi Varese (Pere Espuña, 71), Gallardo (Junior, 52’), Alan Baró, Romero, Ferri (Dani Gómez, 64’), Pol Gómez, Pol Cuatrecases, Marc Gelmà, Jandro (Iker Vázquez, 64’), Kemo (Marc Padilla 52’).GOLS:1-0 (31’) Pime.ÀRBITRE:Aguilar Prat.T.G.:als locals Peter València, Argeles, Rami i Konteh, i als visitants Alan Baró, Marc Gelmà i Junior.T.V.:Cap.

L’Escala d’Arnau Sala es va endur el premi en el derbi altempordanès. Els anxovencs van saber patir contra el Peralada, que, tot i ser qui va crear més ocasions, no en va aconseguir convertir cap en gol.

Els xampanyers, amb l’experiència del derbi de la jornada anterior, anaven amb la lliçó apresa. Per això, Ferran López no va tardar a avisar Nacho Ferretti amb una primera ocasió al minut 2 que marxava desviada. Santi es va sumar a l’alerta amb un parell d’ocasions més. Quan el rellotge marcava la mitja hora de partit, l’escalenc Burama va haver d’abandonar el terreny de joc lesionat, i en el seu lloc va entrar l’exjugador dels visitants, Pime. I, com és habitual, la llei de l’ex no va fallar. Aprofitant un servei de banda prop l’àrea de Lluc Ferrer, l’Escala, que no havia espantat gaire el porter xampanyer, va obrir la llauna, i el marcador ja no es va moure de l’1-0. La pilota va arribar des de la banda fins a Pime, que, molt atent, va rematar de cap i va fer entrar la pilota quan encara faltaven 10 minuts per marxar al vestidor. Els locals van tenir una segona oportunitat amb una bona triangulació entre Josu, Pime i Xumetra que no va acabar dins la porteria de Lluc Ferrer de miracle. I el Peralada va pressionar els últims minuts, però l’efectivitat no va arribar.

Al segon temps, els d’Arnau Sala van sortir endollats a defensar la victòria. El Peralada volia revertir la situació, i va continuar creant perill, però el desgast físic no els va permetre fer-ho tant com a la primera part. Els últims minuts van ser més tranquils quant a ocasions, però en un derbi no hi pot faltar mai l’emoció i la rivalitat, i els últims minuts van estar marcats pels nervis, sobretot a la grada. Els d’Àlex Marsal van continuar avisant Nacho Ferretti, però cap ocasió va acabar a la xarxa de l’anxovenc. I amb la victòria, els d’Arnau Sala s’allunyen una mica de les brases.